Recensies

Recensies · 13. februari 2018
Op de Facebook groep Kinderboeken, kwam er snel een idee voor een estafette boek. De bedoeling is dat dat ik mijn boek naar iemand verstuur die een eerlijke recensie wil schrijven en diegene stuurt dan het boek naar de volgende recensent. Inge Brunnekreef heeft ook meegedaan aan de estafette, en heeft onlangs mijn boekje gelezen.

Recensies · 06. oktober 2017
Fuzz het konijn zal je kind maar ook jou, hele fijne leesmomenten geven. Huppel samen door Boompjeswoud. Toen ik in september 2017 mijn eerste prentenboek uitbracht, ben ik lid geworden van een aantal Facebook groepen. Mustreads or not is daar één van.

Recensies · 03. oktober 2017
Fuzz woont in Boompjeswoud. Het is daar een kleurrijke boel en Fuzz heeft een heel leuke dag met Opa Snor maar gaat ook een heel spannend avontuur beleven… Toen ik in september 2017 mijn eerste prentenboek uitbracht, ben ik lid geworden van een aantal Facebook groepen. Kinderboeken is daar één van.

Over Pesamera

Portfolio

Contact


Voor alle illustraties, kunst, foto`s en teksten op deze website geldt, dat zonder uitdrukkelijke toestemming van M.A.T. Peskens, vermenigvuldiging van illustraties, fotobestanden en tekstbestanden op basis van het auteursrecht ten strengste verboden is.