Pers

Wil je recensie-exemplaren aanvragen of een interview afnemen? Neem dan contact op via dit formulier. Het aanvragen van omslagen en digitaal beeldmateriaal gaat via info@pesamera.nl.

Bloggers

Heb je een blog en wil je één van mijn kinderboeken bespreken? Stuur dan een mail naar info@pesamera.nl en vermeld daarbij hoe groot jouw online bereik is (bij voorkeur aantal unieke bezoekers per maand en aantal volgers via sociaal media en/of nieuwsbrief). Omdat Pesamera nog een kleine uitgever is, is er een beperkt aantal exemplaren per boek beschikbaar voor online recensies.

Promotiemateriaal

Bij een aantal van onze boeken maken wij promotiemateriaal, zoals posters of boekenleggers. Voor boekhandels, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven of om uit te delen bij een boekbespreking. Ben je benieuwd of we van een specifiek boek promotiemateriaal hebben, of wil je graag algemene posters ontvangen voor boekpromotie? Mail dan naar info@pesamera.nl en vermeld voor welk boek je op zoek bent. Fijn als je er meteen het postadres bij zet!