Prentenboek · 21. juni 2019
Het is zomer in Nederland. Maar ook in Boompjeswoud. De boompjes hebben groene blaadjes. De zon is lekker warm! Er is geen wolkje aan de lucht. Wat ruiken de bloemen lekker. Fuzz vindt de zomer heerlijk!

Winactie · 10. april 2018
Kleur & win het nieuwe prentenboek van M.A.T. Peskens. Doe dan snel mee met de kleurplaatactie en maak kans op dit leuke en kleurrijke prentenboek. Wat moet je doen?

Prentenboek · 20. maart 2018
Het is lente in Nederland. Maar ook in Boompjeswoud. De boompjes hebben nieuwe blaadjes en overal komen bloemen op! Roze, blauw, geel! Wat zijn het er al veel! Fuzz is gek op de lente.

Prentenboek · 19. februari 2018
Het is bijna lente! Een nieuw seizoen. Een nieuw boek. Een nieuw avontuur!

Recensies · 13. februari 2018
Op de Facebook groep Kinderboeken, kwam er snel een idee voor een estafette boek. De bedoeling is dat dat ik mijn boek naar iemand verstuur die een eerlijke recensie wil schrijven en diegene stuurt dan het boek naar de volgende recensent. Inge Brunnekreef heeft ook meegedaan aan de estafette, en heeft onlangs mijn boekje gelezen.

Winactie · 25. oktober 2017
Uitgeverij Pesamera verloot een gesigneerd exemplaar van 'Fuzz - Het is herfst!', het spannende- en kleurrijke- prentenboek van Martijn Timothy Peskens. Wil je kans maken?

Recensies · 06. oktober 2017
Fuzz het konijn zal je kind maar ook jou, hele fijne leesmomenten geven. Huppel samen door Boompjeswoud. Toen ik in september 2017 mijn eerste prentenboek uitbracht, ben ik lid geworden van een aantal Facebook groepen. Mustreads or not is daar één van.

Recensies · 03. oktober 2017
Fuzz woont in Boompjeswoud. Het is daar een kleurrijke boel en Fuzz heeft een heel leuke dag met Opa Snor maar gaat ook een heel spannend avontuur beleven… Toen ik in september 2017 mijn eerste prentenboek uitbracht, ben ik lid geworden van een aantal Facebook groepen. Kinderboeken is daar één van.

In Het Nieuws · 25. september 2017
Illustrator Martijn Peskens maakt leerzaam prentenboek. Van werken in de farmaceutische industrie naar freelance illustreren. De Amersfoortse freelance illustrator Martijn Peskens heeft een prentenboek geschreven waarmee kinderen leren dat iemand helpen belangrijk is

Over Pesamera

Portfolio

Contact


Voor alle illustraties, kunst, foto`s en teksten op deze website geldt, dat zonder uitdrukkelijke toestemming van M.A.T. Peskens, vermenigvuldiging van illustraties, fotobestanden en tekstbestanden op basis van het auteursrecht ten strengste verboden is.