Hier lees je inspirerende verhalen, gedichten, illustraties en leuke weetjes. Ontdek mijn wereld, mijn personages en leer meer over hoe ik mijn verhalen tot leven breng. Of je nu zelf een creatieveling bent of gewoon geïnteresseerd in het schrijven en illustreren, in Kleine Vertellingen vind je voor ieder wat wils.


Gedicht: Luister

Een gedicht met de naam: Luister. Het benadrukt het belang van het luisteren naar anderen en het voorkomen van het maken van aannames en vooroordelen. Door simpelweg te luisteren naar het verhaal van de ander en open te staan voor hun perspectief, kan begrip worden gecreƫerd en kunnen misverstanden worden voorkomen

Lees meer »

Gedicht: Stilte

Stilte, we kunnen horen wat we normaal niet horen, en ons openstellen voor de natuurlijke omgeving om ons heen. Neem tijd voor zelfreflectie, mindfulness en verbondenheid met de natuur.

Lees meer »

Gedicht: Vrij

Vrij: een gevoel van vrijheid en openheid die kinderen ervaren tijdens hun jeugd, waar ze vrij zijn om te spelen, te ontdekken en te leren. Over het algemeen voelen kinderen zich het meest thuis voelen in hun eigen ruimte en omgeving, waar ze zichzelf kunnen zijn en hun innerlijkste gevoelens vrij kunnen uiten.

Lees meer »